Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

EUROPALMS

EUROPALMS

"Mint a természet" - ez a mottónk és több, mint egy reklámszlogen. 1993 óta szenvedélyesen foglalkozunk a műnövényekkel és a díszítéssel. Műnövényeink minden részletre kiterjedő, megtervezett finomságaikkal meggyőzőek.

Az új típusú műanyagok gyártása (például az EVA és a PEVA) nemcsak növényeinket hasonlítja a természetes képviselőkhöz - sőt megtévesztően valóságosnak érzik magukat! Növényeink mellett számos más dekorációs tárgyat is talál a kínálatunkban: stílusos asztaldíszek, díszes szökőkutak vagy hatékony reklámpanelek.

Az EUROPALMS kiváló minőségű termékeinek széles palettájából mindenki megtalálja a kedvére valót, akár az otthonát, akár üzletét szeretné dekorálni. A szálas virágtól kezdve a több méteres élethű műpálmafáig minden stílusban és méretben megtalálhatjuk mindazt, amire szükségünk lenne. Érdemes megemlíteni, hogy a termékek egy része eredeti fatörzzsel rendelkezik, de mű levelek is élő hatást tükröznek.  Kínálatunkban olyan kiegészítők is találhatók, mint a divatos kaspók, cserepek és a megfelelő világító berendezések.

Nagy jelentőséget tulajdonítunk halloweeni és karácsonyi díszeinknek is. Akár hátborzongató szellemdíszek, akár hangulatos karácsonyfadíszek: itt megtalálja!

A növénydekoráció mindenhol jól mutat, legyen az szórakozóhely, hotel, uszoda, bár, könyvtár, nappali és még sorolhatnánk a közösségi helyeket, vagy otthonunk különböző zeg-zugát. Igen jól mutat, de hát ahol a helye lenne, sötét van, szétszedik a vendégek, nincs idő locsolni, drága, és még ki tudja mennyi kifogás születik, pedig van megoldás: EUROPALMS!

Rengeteg fajtájú és kivitelű élethű műpálmafa között válogathatunk, melyekre jellemzően igaz, hogy a törzs természetes anyagok felhasználásával készül.

Rendezés:
Nézet: