Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

TAKE IT EASY!

EUROLITE EASY SHOW: DMX felvevő és kicsi vezérlő egy eszközben

Kicsi fényvezérlő, amely képes előre beprogramozott színek és műsorok lejátszására,

de DMX felvevőként is funkcionál - ez az EASY SHOW az Eurolite-tól.

HASZNÁLJA LEJÁTSZÓKÉNT ÉS VEZÉRLŐKÉNT
A kezdőknek és azoknak a felhasználóknak, akik a lehető legkevesebb erőfeszítéssel és átfogó edzés nélkül akarnak fényjátékokat bemutatni, az EASY SHOW előre beprogramozott műsorai ajánlottak: A készülékhez tartozik egy USB-meghajtó, amelyen 12 szín és 24 műsor már teljesen előre programozott. Több mint 120 különböző EUROLITE fényeffekt és reflektor kompatibilis, köztük 19 KLS rendszer, 13 mozgó fejes lámpa és több mint 70 szpot. A programok a zene ütemére vagy manuálisan beállítható sebességgel futhatnak. Be lehet állítani a kívánt fényerőt, van stroboszkóp mód és dimmer is. Csak a kezdő címet és a DMX módot kell megadni.

Használja mint DMX felvevőt!
A rendezvénytechnikai cégeknek is kiválóan alkalmas - mert az eszköz természetesen a saját programjaikkal és műsorukkal is használható. Tökéletes mindenütt, ahol egy tapasztalt világítástechnikus egyedi programokat készít egy másik vezérlőn, majd rögzíti azokat az EASY Show-n. A programok behívása tökéletesen intuitív, és néhány másodpercen belül minden felhasználónak elmagyarázható. Az EASY SHOW egy komplett DMX felvevő, 36 programhellyel, amelyen a műsorok akár idősorrendben, akár lépésről lépésre variálhatók. A menüben meghatározhatja az egész DMX univerzumra, hogy melyik DMX csatorna reagáljon a black out funkciókra és melyik ne. Ez a változat különösen érdekes a vendéglátóipari szektorban, ahol a személyzet programozott műsorokat hívhat meg.


FELSZERELÉS
Az EASY SHOW 2 USB csatlakozóval van felszerelve, a DMX és a tápegység szokásos csatlakozásain kívül. A tárolt műsorok USB-meghajtóját az egyik aljzatba dugják. A műsorokat mindig USB-memóriakártyán tárolják, azaz nem tárolják belsőleg a vezérlőben. Így könnyen létrehozhat különböző beállításokat, vagy biztonsági másolatot készíthet. A másik USB aljzat az Eurolite vezeték nélküli QuickDMX rendszeréhez van fenntartva. Az USB adó-vevővel gyorsan átalakíthatja a konzolt a vezeték nélküli DMX-szel való működésre is.